Ubiquiti Networks Mikrotik Zyxel Extralink Alfa Network RF Elements PC Engines
Stripper pentru fibră optică cod: 1102

Stripper pentru fibră optică

Producător: ExtraLink

Cleşte pentru îndepărtarea izolaţiei protectoare a fibrelor optice, cu deschideri de 1mm şi 140µm

30 LEI
Stoc epuizat

Nu există informaţii referitoare la disponibilitate

Acest dispozitiv este una dintre uneltele indispensabile procedurii de pregătire a cablurilor optice pentru lipire sau inserţie în fast-connectori.

Dispune de două deschideri:

  • diametru de 1mm, utilă pentru "decojirea" stratului izolator exterior
  • diametru de 140µm, cu tăietură în "V", pentru îndepărtare învelişului de 250µm ce protejează fibrele optice cu diametrul de 125 microni
Wide image for Stripper pentru fibră optică
Medium image for Stripper pentru fibră optică Medium image for Stripper pentru fibră optică Medium image for Stripper pentru fibră optică Medium image for Stripper pentru fibră optică
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Licenţe Mikrotik RouterOS

Diferenţele dintre nivelurile de licenţiere le puteţi consulta aici.

Level 4 140 LEI
Level 5 270 LEI
Level 6 730 LEI

Notă: preţurile sunt cu TVA inclus.

Pentru informaţii legate de procedura de achiziţie a licenţei, vă rugăm să ne contactaţi.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile plătite anticipat (cu OP).

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.