Ubiquiti Networks Mikrotik Zyxel ExtraLink RF Elements PC Engines CyberPower Bosi Tools
Vă informăm că din cauza zăpezii viscolite drumurile sunt închise astăzi şi nu vor putea efectua expediţii. Ne cerem scuze şi vă mulţumim pentru înţelegere.
Antenă omni OARDSBX-DUAL25 cod: 0649

Antenă omni OARDSBX-DUAL25

Producător: RF Elements Garanţie: 12 luni

Antenă omnidirecţională dual-band, 2 dBi @ 2.4GHz, 3 dBi @ 5GHz, conector MMCX

20 LEI
Stoc: 10+ buc

OARDSBX-DUAL25 este o antenă omnidirecţională dual-band special concepută pentru a putea fi integrată în carcasa StationBox InSpot. Conectorul RF de tip MMCX permite conectarea directă la modulul radio, eliminând necesitatea utilizării unui pigtail.

Specificaţii:

  • Câştig în banda de 2.4 GHz: 2 dBi
  • Câştig în banda de 5 GHz: 3 dBi
  • Tip: dipol
  • Polarizare: linear vertical
  • VSWR: ≤ 2.0
  • Frecvenţe de lucru: 2.4 ... 2.5 GHz / 5.1 ... 5.8 GHz
  • Masă: 10g
  • Lungime: 89 mm
  • Diametru: 7.6 mm

Documentaţie:

Medium image for Antenă omni OARDSBX-DUAL25 Medium image for Antenă omni OARDSBX-DUAL25
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile plătite anticipat (cu OP).

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.