Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
Rocket Prism 5AC Gen2 Cod intern: 1070

Rocket Prism 5AC Gen2

Producător: Ubiquiti Networks Cod produs: RP-5AC-Gen2 Garanţie: 12 luni

Access point outdoor, standard 802.11AC, CPU Atheros MIPS 74Kc @ 720 MHz, TX power 28 dBm (630 mW), port ethernet gigabit, filtru activ airPrism®, management cu telefonul mobil (Android & iOS)

1260 LEI
Stoc: 2 buc

Rocket Prism 5AC Gen2 este un echipament wireless de mare viteză (standard AC), dedicat utilizării în locaţii cu spectru radio aglomerat.

Modelul Gen2 dispune de o interfaţă radio separată, în banda de 2.4, cu ajutorul căreia puteţi administra echipamentul prin WiFi, folosind o aplicaţie (U® Mobile App) instalată pe telefonul dvs. mobil (cu sistem de operare Android sau iOS).

Analiză RF avansată: Toate dispozitivele airMAX ac fabricate de Ubiquiti sunt dotate cu un chip specializat pentru analiza spectrului radio. Aceste chip-uri monitorizează în permanenţă toate semnalele recepţionate pentru a vă oferi cel mai avansat instrument de analiză spectrală din industrie. Rezultatele analizei sunt afişate în timp real în interfaţa web a echipamentului, în secţiunea Main şi airView Spectrum Analyzer.

Tehnologie airPrism: Pentru a depăşi problema supraaglomerării spectrului radio, echipa de ingineri de la Ubiquiti a dezvoltat tehnologia airPrism, care în esenţă este un filtru activ de înaltă performanţă ce atenuează foarte mult semnalul de pe frecvenţele adiacente canalului pe care funcţionează echipamentul. Informaţii detaliate despre airPrism puteţi citi aici.

Specificaţii:

 • CPU: Atheros MIPS 74Kc
 • RAM: 128 MB
 • Gama de frecvenţe: 5150 ... 5875 MHz
 • Putere de emisie: 28 dBm (640 mW)
 • Securitate: WPA2 AES (exclusiv)
 • Tehnologii proprietare: airMAX ac, airPrism, GPS Sync

Caracteristici fizice/electrice:

 • Alimentare: PoE gigabit 18 … 26 V, alocare pini 4,5(+) / 7,8(-)
 • Dimensiuni: 88 × 40 × 230 mm
 • Greutate: 400 g
 • Protecţie pentru ethernet: ± 24 kV aer / contact
 • Temperatura de operare: -40℃ ... 80℃
 • Umiditate: 5 ... 95% (fără condens)

Documentaţie:

Wide image for Rocket Prism 5AC Gen2
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON 2%
4.000 RON 3%
6.000 RON 4%
8.000 RON 5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.