Ubiquiti Networks Mikrotik Tuolima ExtraLink PC Engines CyberPower Bosi Tools
Acumulator Ultracell 12V / 12Ah (UL12-12) Cod intern: 1590

Acumulator Ultracell 12V / 12Ah (UL12-12)

Producător: Ultracell Cod produs: UL12-12 Garanţie: 12 luni

Acumulator pentru UPS, 12V / 12Ah, dimensiuni (lungime × lăţime × înălţime): 151 × 98 × 95 mm

105 LEI
Stoc epuizat

Nu există informaţii referitoare la disponibilitate

UL12-12 este o baterie reîncărcabilă de uz general, de tip VRLA (valve-regulated lead-acid battery - baterie plumb-acid cu supapă de presiune).

Bateriile din seria UL folosesc tehnologia recombinării oxigenului, ceea e permite funcţionarea lor fără întreţinere.

Aplicaţii:

  • Uz general
  • Lumini de urgenţă
  • Sisteme de backup (UPS-uri)
  • Sisteme de securitate

Specificaţii:

  • Tensiune nominală: 12V
  • Capacitate: 12Ah / 20h
  • Tip conectori: F1/F2
  • Dimensiuni (lungime × lăţime × înălţime): 151 × 98 × 95 mm
  • Greutate: 3.4 kg
  • Design-life: 5 ani

Atenţie: "design-life" nu este durata de viaţă garantată a bateriei. Acest termen se referă la "îmbătrânirea" bateriei în condiţii de laborator şi este utilizat mai degrabă ca o referinţă în ceea ce priveşte calitatea bateriilor. De exemplu, o baterie cu "design-life" mai mare va avea plăcile de plumb mai groase, se vor folosi materiale de calitate mai bună care se corodează mai lent etc. În realitate durată de viaţă a bateriei va fi mai scurtă, fiind înfluienţată de factori precum temperatura, numărul de cicluri de descărcare/încărcăre, corectitudinea încărcării etc.

Documentaţie:

Wide image for Acumulator Ultracell 12V / 12Ah (UL12-12)
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.