Ubiquiti Networks Mikrotik Zyxel ExtraLink RF Elements PC Engines CyberPower Bosi Tools
APU heat sink kit cod: 1185

APU heat sink kit

Producător: PC Engines

Piesă din aluminiu pentru contact termic între CPU şi carcasă, pentru PC Engines APU. Include şi foliile de transfer termic.

7 LEI
Stoc epuizat

Nu există informaţii referitoare la disponibilitate

Apucool este o mică piesă din aluminiu care este folosită pentru a realiza contactul termic între procesorul board-urilor APU 3 de la PC Engines şi carcasă.

Kit-ul include şi foliile de transfer termic - pentru CPU şi carcasă (apupad).

Notă: aceasta este o piesă de rezervă, aveţi nevoie de ea doar dacă o deterioraţi sau o pierdeţi cea originală, livrată împreună cu board-ul.

Atenţie: nu uitaţi să îndepărtaţi protecţia de pe ambele feţe ale foliei de transfer termic!

Documentaţie:

Medium image for APU heat sink kit Medium image for APU heat sink kit
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile plătite anticipat (cu OP).

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.