Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
Detector de proximitate 2 ~ 30 cm Cod intern: 1886

Detector de proximitate 2 ~ 30 cm

Garanţie: 6 luni

Detector de proximitate reflexiv cu infraroşu, distanţă 2 ~ 30 cm, ajustabil

6 LEI
Stoc epuizat

Nu există informaţii referitoare la disponibilitate

Dispozitiv de detectare a reflexiei pe obstacolele ce se apropie la o distanţă mai mică decât cea presetată din semireglabilul din dotare. Ieşirea detectorului poate fi conectată la una dintre intrările logice ale unui LAN Controller v2.5 sau LAN Controller v3.8, în vederea realizării unor automatizări (de exemplu numărare, alarmare, deschiderea unei porţi etc).

Specificaţii:

  • Mecanism detecţie: infraroşu
  • Comparator: LM339
  • Tip ieşire: digital (0/1)
  • Tensiune de lucru: 3.3V ~ 5V
  • Rază de acţiune: 2 ~ 60 cm, la unghi de 35°
  • Dimensiune placă: 31 × 15 mm
Medium image for Detector de proximitate 2 ~ 30 cm
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON 2%
4.000 RON 3%
6.000 RON 4%
8.000 RON 5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.