Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
tHAT + GSM overlay pentru LK3 Cod intern: 1965

tHAT + GSM overlay pentru LK3

Producător: TinyControl Garanţie: 12 luni

Extensie multifuncțională pentru LAN Controller v3, GSM (SMS și date mobile), Modbus (RS485), 4 ieșiri suplimentare pentru releu

180 LEI
Stoc epuizat

Nu există informaţii referitoare la disponibilitate

Acest produs este un modul tHAT (tinycontrol hardware-attached-on-top) de extindere a funcţionalităţii pentru LAN Controller v3.8 și anume:

Conectivitate GSM:

  • Se pot controla ieșirile de releu prin SMS (on/off/reset).
  • Se poate programa transmiterea de SMS-uri ca acțiune la anumite evenimente (de exemplu depășirea unui prag oarecare de tensiune/temperatură/umiditate/etc).
  • Se pot transmite request-uri HTTP și date MQTT prin rețeaua de date mobile

Notă: modulul GSM folosește portul serial, prin urmare nu se pot folosi alte device-uri care au nevoie de port serial.

Ieșiri de releu suplimentare:

  • Pe lângă cele 5 ieșiri pe care LAN Controller v3.8 le oferă deja, această extensie poate utiliza porturile PWM pentru a comanda încă o placă de relee.

Modbus/RS485:

  • Puteți conecta periferice ce comunică folosind protocolul Modbus pe linia serială RS485.

Documentație:

Wide image for tHAT + GSM overlay pentru LK3
Medium image for tHAT + GSM overlay pentru LK3 Medium image for tHAT + GSM overlay pentru LK3 Medium image for tHAT + GSM overlay pentru LK3 Medium image for tHAT + GSM overlay pentru LK3
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.