Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
Extensie RTC/I2C (fără OLED) Cod intern: 1577

Extensie RTC/I2C (fără OLED)

Producător: TinyControl Cod produs: LANKON-113 Garanţie: 12 luni

Placă de extensie cu ceas de timp real (RTC), comunicare cu LAN Controller v3 prin I2C, opţional se poate conecta un display OLED

45 LEI
Stoc epuizat

Nu există informaţii referitoare la disponibilitate

Acest produs este extensie pentru LAN Controller v3.8 şi conţine un RTC (ceas de timp real), la care se poate ataşa (opţional) un display OLED cu diagonala de 0.96".

Specificaţii extensie:

  • Alimentare: 3.3V, preia tensiune din magistrala I2C
  • Dimensiuni: 66 × 36 × 18 mm

Specificaţii RTC:

  • Chipset: DS3231
  • Acurateţe: ±2 ppm @ 0°C … +40°C
  • Dotat cu baterie de 3V

Documentaţie:

Medium image for Extensie RTC/I2C (fără OLED)
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.