Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
Senzor de mediu BME280 Cod intern: 1419

Senzor de mediu BME280

Producător: TinyControl Cod produs: LANKON-096 Garanţie: 12 luni

Senzor pentru temperatură, umiditate şi presiune atmosferică pentru Lan Controller v3, bazat pe chipsetul Bosch-Sensortec BME280

55 LEI
Stoc epuizat

Nu există informaţii referitoare la disponibilitate

BME280 este un chipset dezvoltat de Bosch-Sensortec, pentru măsurarea parametrilor mediului ambiant: temperatură, umiditate şi presiune atmosferică. Este compatibil cu LAN Controller v3.8.

Specificaţii:

  • Gamă temperatură: -40℃ ~ +85℃
  • Gamă umiditate: 0 ~ 100%, acurateţe ±3%
  • Gamă presiune atmosferică: 300 ~ 1100 hPa
  • Dimensiuni: Ø 5.5 mm × 40.5 mm

Documentaţie:

Medium image for Senzor de mediu BME280 Medium image for Senzor de mediu BME280
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.