Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
Senzor de ploaie Cod intern: 0620

Senzor de ploaie

Producător: TinyControl Cod produs: LANKON-036

Detector de umezeală, compatibil cu LAN Controller

18 LEI
Stoc: 3+ buc

Acest dispozitiv poate fi utilizat ca detector de precipitaţii şi umezeală. Poate fi conectat la un LAN Controller v2.5 sau LAN Controller v3.8, în vederea realizării unor automatizări.

Caracteristici:

  • Tensiune de alimentare: 5 V
  • 1 x ieşire digitală
  • 1 x ieşire analogică
  • Sensibilitatea poate fi modificată cu ajutorului unui potenţiometru
  • Dimensiuni PCB senzor: 54 x 40 mm
  • Dimensiuni PCB modul: 30 x 16 mm
Medium image for Senzor de ploaie
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.