Ubiquiti Networks Mikrotik Zyxel ExtraLink Alfa Network RF Elements PC Engines CyberPower
Miercuri, 15 august, nu se efectuează expediţii. Comenzile lansate vor fi procesate incepand cu data de 16 august.

Documentaţie » Despre Alfa Network

Alfa Network este o companie specializată în proiectarea şi fabricarea de echipamente de reţea de înaltă calitate, cu sediul în Taiwan.

Prin relaţiile de colaborare cu mari companii telecom, Alfa Network a câştigat multă experienţă, ce a permis realizarea unor produse foarte bune la preţuri rezonabile.

Logo Alfa Network

Deoarece Alfa Network are în acest moment o reputaţie foarte bună în domeniul wireless, pe piaţă au aparut o serie de produse contrafăcute, foarte ieftine dar de calitate îndoielnică.

Din acest motiv, când cumpăraţi un produs Alfa Network verificaţi originalitatea lui, prin prezenţa stereogramei 3D (ca în imaginea din dreapta). De asemenea, dacă aveţi suspiciuni că vânzătorul nu este autorizat de Alfa Network pentru a-i comercializa produsele, puteţi să contactaţi compania producătoare pentru obţinerea de informaţii suplimentare.

Notă: toate produsele Alfa Network aflate în stocul wifimag.ro sunt aduse prin canale oficiale, iar wifimag.ro are autorizarea explicită pentru a comercializa aceste produse pe teritoriul României.

Website oficial: www.alfa.com.tw

  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Licenţe Mikrotik RouterOS

Diferenţele dintre nivelurile de licenţiere le puteţi consulta aici.

Level 4 140 LEI
Level 5 270 LEI
Level 6 730 LEI

Notă: preţurile sunt cu TVA inclus.

Pentru informaţii legate de procedura de achiziţie a licenţei, vă rugăm să ne contactaţi.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile plătite anticipat (cu OP).

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.