Ubiquiti Networks Mikrotik Tuolima ExtraLink PC Engines CyberPower Bosi Tools

Documentaţie » Despre Ubiquiti Networks

Ubiquiti Networks este o companie americană fondată în 2005, cu scopul de a dezvolta module radio pentru producătorii de echipamente şi pentru uz militar.

Logo Ubiquiti Networks

Între timp gama de produse Ubiquiti Networks s-a diversificat foarte mult, în acest moment fiind disponibile module radio de diferite puteri şi frecvenţe, sisteme embedded pentru diverse aplicaţii, produse portabile şi mobile, şi, special pentru providerii de internet wireless (WISP), soluţii CPE complete cum ar fi NanoStation, NanoBeam, PowerBeam, Rocket, AirFiber etc, disponibile pentru benzile de 2.4 şi 5 GHz.

Deşi preţurile sunt foarte competitive, nu acesta este scopul companiei Ubiquiti Networks, ci să ofere clienţilor dispozitive wireless simplu de instalat, de folosit şi în acelaşi timp foarte capabile, puternice şi stabile.

Pentru a veni în ajutorul clienţilor, Ubiquiti Networks a pus la dispoziţia comunităţii un forum şi un help center.

Website oficial: www.ui.com

  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.