Ubiquiti Networks Mikrotik Zyxel ExtraLink RF Elements PC Engines CyberPower Bosi Tools
Casetă de distribuţie fibră optică cu 16 ieşiri, model Emily cod: 1666

Casetă de distribuţie fibră optică cu 16 ieşiri, model Emily

Producător: ExtraLink

Casetă etanşă pentru distribuţie FTTH, cu 16 ieşiri de abonat

55 LEI
Stoc: 10+ buc

Această cutie este destinată utilizării în reţelele optice FTTH ca punct terminal, fiind concepută pentru protejarea şi managementul pigtail-urilor, splitterelor şi sudurilor optice.

Cutia este închisă etanş, asigurând protecţia elementelor din interior împotriva umezelii şi prafului.

Poate susţine adaptare SC simplex sau LC duplex (nu sunt incluse).

Specificaţii:

  • Număr ieşiri de abonat: 16
  • Dimensiuni: 315 × 235 × 100 mm
  • Temperatura de lucru: -40℃ ... +60℃
  • Greutate: 1.25 kg

Documentaţie:

Medium image for Casetă de distribuţie fibră optică cu 16 ieşiri, model Emily Medium image for Casetă de distribuţie fibră optică cu 16 ieşiri, model Emily Medium image for Casetă de distribuţie fibră optică cu 16 ieşiri, model Emily Medium image for Casetă de distribuţie fibră optică cu 16 ieşiri, model Emily Medium image for Casetă de distribuţie fibră optică cu 16 ieşiri, model Emily Medium image for Casetă de distribuţie fibră optică cu 16 ieşiri, model Emily
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile plătite anticipat (cu OP).

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.