Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
Cutie joncţiuni optice Tuolima GFX-10A Cod intern: 1825

Cutie joncţiuni optice Tuolima GFX-10A

Producător: Tuolima

Casetă etanşă pentru distribuţie FTTH, capacitate 24× fibre, 2× intrări trunk-cable, 25× ieşiri drop-cable, grad de protecţie IP65 (praf + ploaie), material PC + ABS

64 LEI
Stoc: 90+ buc

GFX-10A este o cutie etanşă de clasă IP65 destinată protejării conexiunilor optice (adaptoare şi switch-uri optice) împotriva deteriorării mecanice şi intemperiilor (praf şi ploaie).

Notă: cutiile nu sunt dotate cu adaptoare/splittere, acestea se achiziţionează separat.

Specificaţii:

  • Model: Tuolima GFX-10A
  • Capacitate: 24 fibre optice
  • Intrări trunk-cable: 2
  • Ieşiri drop-cable: 25
  • Material: PC + ABS
  • Dimensiuni: 320 × 240 × 100 mm
  • Temperatură de lucru: -40°C ~ +65°C

Documentaţie:

Medium image for Cutie joncţiuni optice Tuolima GFX-10A Medium image for Cutie joncţiuni optice Tuolima GFX-10A Medium image for Cutie joncţiuni optice Tuolima GFX-10A Medium image for Cutie joncţiuni optice Tuolima GFX-10A Medium image for Cutie joncţiuni optice Tuolima GFX-10A Medium image for Cutie joncţiuni optice Tuolima GFX-10A
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.