Ubiquiti Networks Mikrotik Tuolima ExtraLink PC Engines CyberPower Bosi Tools
Cutie protecţie adaptor optic Tuolima SC/APC FT-B07 cod: 1832

Cutie protecţie adaptor optic Tuolima SC/APC FT-B07

Producător: Tuolima

Casetă etanşă dotată cu adaptor SC/APC, grad de protecţie IP65 (praf + ploaie), material ABS

3.5 LEI
Stoc: 100+ buc

FT-B07 este o cutie etanşă de clasă IP65 destinată protejării unui adaptor SC/APC împotriva deteriorării mecanice şi intemperiilor (praf şi ploaie). Cutia poate fi folosită pentru a prelungi cablul de abonat în reţelele FTTH.

Notă: cutia este dotată cu adaptor SC/APC.

Specificaţii:

  • Model: Tuolima FT-B07
  • Capacitate: 1 adaptor SC/APC
  • Intrări: 1
  • Ieşiri: 1
  • Material: ABS
  • Dimensiuni: 159 × 46 × 17 mm
  • Temperatură de lucru: -40°C ~ +60°C

Documentaţie:

Wide image for Cutie protecţie adaptor optic Tuolima SC/APC FT-B07
Medium image for Cutie protecţie adaptor optic Tuolima SC/APC FT-B07 Medium image for Cutie protecţie adaptor optic Tuolima SC/APC FT-B07
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.