Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
Cutie abonat FTTH Tuolima FT-A04 Cod intern: 1835

Cutie abonat FTTH Tuolima FT-A04

Producător: Tuolima Cod produs: FT-A04

Casetă indoor pentru distribuţie FTTH, 2 deschideri pentru adaptoare SC, 2 deschideri pentru drop-cable, montabil pe perete, dimensiune 105 × 82 × 23 mm

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră. Dacă doriţi un echivalent vă rugăm să ne contactaţi.

Această cutie este destinată utilizării în reţelele optice ca punct terminal la domiciliul abonatului, fiind conceput pentru a adăposti pigtail sau patchcord compatibil cu adaptor SC. Poate fi prins pe perete cu ajutorul şuruburilor cu care este dotat.

Dotări:

  • 3× holz-şurub
  • 3× diblu plastic
  • 2× faşetă plastic
  • 2× protecţie sudură optică

Specificaţii:

  • Capacitate: 2× adaptoare SC
  • Material: ABS
  • Dimensiuni: 105 × 82 × 23 mm
  • Greutate: 60 g
  • Temperatură: -25℃ ~ +55℃

Documentaţie:

Medium image for Cutie abonat FTTH Tuolima FT-A04 Medium image for Cutie abonat FTTH Tuolima FT-A04 Medium image for Cutie abonat FTTH Tuolima FT-A04 Medium image for Cutie abonat FTTH Tuolima FT-A04
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON 2%
4.000 RON 3%
6.000 RON 4%
8.000 RON 5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.