Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
Patchpanel optic Tuolima GPJ-02-48, SC/UPC Cod intern: 1839

Patchpanel optic Tuolima GPJ-02-48, SC/UPC

Producător: Tuolima Cod produs: GPJ-02 Garanţie: 12 luni

Patchpanel optic pentru 48 de fibre, dotat cu adaptoare SC/UPC, tray pentru suduri, pigtail-uri, carcasă din oţel laminat la rece, culoare neagră, rackabil 2U

230 LEI
Stoc: 10+ buc

Patchpanel-ul optic (optical distribution frame) este un dispozitv care facilitează interfaţarea cablului optic de magistrală cu echipamentele din datancenter, cu ajutorul patchcord-urilor optice.

Dotări:

  • 48× adaptoare SC/UPC
  • Set de pigtail-uri colorate
  • Tray pentru sudurile optice

Caracteristici:

  • Porturi: 48
  • Montabil în rack de 19", înălţime 2U
  • Carcasă dîn oţel, culoare neagră

Documentaţie:

Medium image for Patchpanel optic Tuolima GPJ-02-48, SC/UPC Medium image for Patchpanel optic Tuolima GPJ-02-48, SC/UPC Medium image for Patchpanel optic Tuolima GPJ-02-48, SC/UPC Medium image for Patchpanel optic Tuolima GPJ-02-48, SC/UPC
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.