Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
Splitter optic PLC 1:2 Ø 250µm 1m - fără conectori Cod intern: 1834

Splitter optic PLC 1:2 Ø 250µm 1m - fără conectori

Producător: Tuolima

Splitter optic cu 2 căi, tehnologie PLC (Planar Lightwave Circuit), fără conectori, diametru 250µm, lungime 1 m, fibră G.657A, atenuare ≤ 4 dB, carcasă mini-type

15 LEI
Stoc: 50+ buc

Ce este splitterul optic PLC?

Splitter-ul PLC (Planar Waveguide Circuit splitter - divizor cu ghid de undă planar) este un mic dispozitiv utilizat pentru a diviza un fascicul de lumină în mai multe fascicule uniforme (sau invers, pentru a combina mai multe fascicule într-unul singur). Acest tip de dispozitiv optic pasiv este folosit în special în reţelele de fibra optică de tip FTTH (GPON/ EPON/ CATV).

PLC-ul este una dintre cele mai convenabile tehnologii folosite pentru fabricarea acestui tip de splitter, fiind ieftină şi stabilă, oferind o rată de divizare de până la 1:64.

Specificaţii:

  • Tehnologie: PLC
  • Rată de divizare: 1:2
  • Lungime de undă: 1260 ~ 1650 nm
  • Pierdere de inserţie (insertion loss): ≤ 4 dB
  • Atenuare undă reflectată (return loss): ≥ 55/50 dB
  • Temperatura de operare: -40°C ~ +85°C
  • Fibră: G657A, diametru 250 µm, lungime 1 m
  • Tip conectori: nu este dotat cu conectori
  • Carcasă: Mini-Type, 60 × 7 × 4 mm

Documentaţie:

Wide image for Splitter optic PLC 1:2 Ø 250µm 1m - fără conectori
Medium image for Splitter optic PLC 1:2 Ø 250µm 1m - fără conectori
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON 2%
4.000 RON 3%
6.000 RON 4%
8.000 RON 5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.