Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
Injector PoE mUPS Cod intern: 1220

Injector PoE mUPS

Producător: MikroTik Cod produs: mUPS Garanţie: 12 luni

Injector PoE gigabit redundant, cu backup de pe acumulator de 12V, invertor 12V ➜ 20V

130 LEI
Stoc epuizat

Nu există informaţii referitoare la disponibilitate

mUPS este un injector PoE cu capabilitate de backup pe baterie, fiind dotat cu un conector pentru acumulatori de 12V. Dispozitivul lucrează exact ca un injector PoE gigabit obişnuit, cu diferenţa că atunci când "pică" alimentarea principală trece automat pe baterie. Comutarea este extrem de rapidă, echipamentul conectat la el va funcţiona în continuare, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. mUPS este prevăzut cu LED-uri ce indică regimul de funcţionare (alimentare principală / baterie / încărcare baterie / baterie descărcată).

Produsul este foarte util în situaţiile în care nu aveţi o sursă de alimentare constantă (instalaţii solare/eoliene, la bordul autovehiculelor etc). În ceea ce priveşte bateria în sine, puteţi folosi orice tip de acumulator de 12V (AGM, gel, plumb/acid, baterii auto obişnuite, baterii pentru uz maritim cu cicluri de descărcare profundă etc).

Ca autonomie, un acumulator tipic de 7Ah poate alimenta un wAP pentru aproximativ 20 de ore şi un LHG pentru aproximativ 10 ore. Ţineţi cont că este importantă şi temperatura ambiantă, temperaturile scăzute influienţând negativ autonomia.

Specificaţii:

  • Porturi ethernet: 2× 10/100/1000 Mbps
  • PoE-in: 12 ~ 28 V
  • DC-in: 12 ~ 28 V
  • Conector baterie: female tab terminal 6.3 × 0.8 mm
  • Curent de încărcare baterie: max. 1A
  • Curent PoE-out maxim: 700 mA @ 24 V; 1 A @ 20 V (pe baterie)

Tensiune PoE-out:

IntrareIeşire
12 ~ 24V24V
> 24Vla fel ca la intrare
Pe baterie20V

Documentaţie:

Wide image for Injector PoE mUPS
Medium image for Injector PoE mUPS
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.