Ubiquiti Networks Mikrotik Tuolima ExtraLink PC Engines CyberPower Bosi Tools
Mască rack  LogiLink 1U, negră (PN101B) Cod intern: 1962

Mască rack LogiLink 1U, negră (PN101B)

Producător: LogiLink Cod produs: PN101B

Blanking panel 1U pentru rack de 19", oţel 1.2 mm, negru

15 LEI
Stoc: 10+ buc

Uneori este necesar să lăsaţi spaţiu în rack între echipamente (pentru aerisire sau din alte motive). Dacă vă deranjează aspectul inestetic al acelui spaţiu îl puteţi masca cu acest "blanking panel".

Caracteristici:

  • Înălţime: 1U
  • Dimensiuni: 483 × 45 mm
  • Material: oţel de 1.2 mm
  • Culoare: neagră (RAL 9005)
  • Finisaj: vopsire elecrostatică cu pulbere
  • Greutate: 300g

Documentaţie:

Medium image for Mască rack  LogiLink 1U, negră (PN101B) Medium image for Mască rack  LogiLink 1U, negră (PN101B) Medium image for Mască rack  LogiLink 1U, negră (PN101B)
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.