Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
Organizator cabluri optice LogiLink 1U, 5 cârlige rotative, negru Cod intern: 2017

Organizator cabluri optice LogiLink 1U, 5 cârlige rotative, negru

Producător: LogiLink Cod produs: OR105B

Sistem pentru managementul cablurilor optice, 5 cârlige rotative/detașabile din plastic flexibil, înălţime 1U, culoare neagră

23 LEI
Stoc: 10+ buc

OR105B este un panel metalic cu înălţimea 1U, prevăzut cu 5 cârlige din plastic flexibil. Cârligele pot rotite, mutate în altă poziție sau chiar scoase de tot. Versatilitatea acestui panou permite utilizarea acestuia pentru managementul cablurilor de fibră optică, cu pierderi de semnal minime.

Caracteristici:

  • Înălţime: 1U
  • 5 inele de plastic
  • Culoare: neagră (RAL9005)
  • Greutate: 300 g
  • Dimensiuni (l×h×w): 483 × 44.2 × 10 mm

Documentaţie:

Medium image for Organizator cabluri optice LogiLink 1U, 5 cârlige rotative, negru Medium image for Organizator cabluri optice LogiLink 1U, 5 cârlige rotative, negru Medium image for Organizator cabluri optice LogiLink 1U, 5 cârlige rotative, negru Medium image for Organizator cabluri optice LogiLink 1U, 5 cârlige rotative, negru Medium image for Organizator cabluri optice LogiLink 1U, 5 cârlige rotative, negru Medium image for Organizator cabluri optice LogiLink 1U, 5 cârlige rotative, negru
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON 2%
4.000 RON 3%
6.000 RON 4%
8.000 RON 5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.