Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
Kit SFP 1.25Gbit 3km (UACC-OM-SM-1G-S) bulk Cod intern: 2290

Kit SFP 1.25Gbit 3km (UACC-OM-SM-1G-S) bulk

Producător: Ubiquiti Networks Cod produs: UACC-OM-SM-1G-S Garanţie: 12 luni

Pereche de module SFP, single-mode, conector LC, 1310/1550 nm, 1.25Gbps, 3km

120 LEI
Stoc: 5+ buc

Notă: acest produs este primit în pack-uri de 20, pe care noi le desfacem și le comercializăm în kit-uri de câte două, fără ambalajul original.

UACC-OM-SM-1G-S este un kit format din două module SFP 1.25Gbps ce poate fi utilizat pentru conectarea prin fibra optică a două locații aflate la maximum 3km.

Transmisia se face multiplexat utilizând lungimi de undă diferite pentru TX și RX, în acest fel conexiunea fiind realizabilă printr-o singură fibra optică.

Specificaţii:

  • Tip fibră: single-mode
  • Conector: LC
  • BiDi: da
  • Lungime de undă: 1310nm / 1150nm
  • Rată de transfer: 1.25 Gbps
  • Lungime fibră optică: 3km
  • Putere consumată: 0.66W
  • Temperatura de operare: 0 ~ 70°C

Documentație:

  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON 2%
4.000 RON 3%
6.000 RON 4%
8.000 RON 5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.