Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
UniFi Switch Pro 8 PoE Cod intern: 2352

UniFi Switch Pro 8 PoE

Producător: Ubiquiti Networks Cod produs: USW-PRO-8-POE

Switch PoE, Layer 3, 2× SFP+ 10G, 8× RJ45 (dintre care 6 sunt PoE+ iar 2 sunt PoE++), management cu UniFi Network

1650 LEI
Stoc: 1 buc

USW-PRO-8-POE este un switch de mare capacitate, componenta care unește toate celelalte switch-uri din rețea și le duce la router.

Acest model este prevăzut cu 2 slot-uri care acceptă module SFP+ 10 GBit și 8 sloturi RJ45 pentru PoE+ si PoE++.

Managementul switch-ului USW-Pro-8-POE se realizează cu ajutorul aplicaţiei UniFi Network Controller (care poate fi accesată şi prin aplicaţie mobilă Android & iOS). Aplicaţia de management vă permite să administraţi vizual fiecare aspect al funcţionării switch-ului, inclusiv modul de operare pe fiecare port în parte (switching, mirroring, aggregate, PoE etc).

UniFi Network Controller poate fi descărcat gratuit de pe website-ul producătorului (download) şi instalat pe un computer obişnuit. Fiind scris în limbajul Java, UniFi Network Controller poate rula pe toate sistemele de operare majore (Microsoft Windows, Linux Debian/Ubuntu, Apple MacOS X).

Managementul switch-ului se realizează cu ajutorul aplicaţiei UniFi Network (care poate fi accesată şi prin aplicaţie mobilă Android & iOS). Aplicaţia de management vă permite să administraţi vizual fiecare aspect al funcţionării switch-ului, inclusiv modul de operare pe fiecare port în parte (switching, mirroring, aggregate, PoE etc).

UniFi Network Application poate fi descărcat gratuit de pe website-ul producătorului şi instalat pe un computer obişnuit. Fiind scris în limbajul Java, UniFi Network Application poate rula pe toate sistemele de operare majore (Microsoft Windows, Linux Debian/Ubuntu, Apple MacOS X).

Dacă nu doriţi să rulaţi UniFi Network Application pe un computer sau pe server dedicat aveţi la dispoziţie şi câteva variante de controller hardware (dedicat sau încorporat în router).

Caracteristici:

 • Capacitate de comutare: 56 Gbps
 • Throughput non-blocant total: 28 Gbps
 • Ethernet: 8× RJ45
 • SFP: 2× SFP+ 10G
 • Rackabil: nu, desktop/wall-mountable
 • Certificări: CE, FCC, IC
 • Dimensiuni: 200 × 248 × 44 mm
 • Greutate: 2.1 kg
 • Material carcasă: mental, policarbonat
 • Temperatura de operare: -5 ~ 45°C
 • Umiditate suportată: 10 ~ 90% (fără condens)
 • Alimentare: 100 ~ 240V AC, sursă de alimentare internă
 • Putere maxima consumată: 30W (fără PoE)
 • Buget PoE total: 120W

Documentație:

Medium image for UniFi Switch Pro 8 PoE Medium image for UniFi Switch Pro 8 PoE
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON 2%
4.000 RON 3%
6.000 RON 4%
8.000 RON 5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.