Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
UniFi Switch Pro Aggregation Cod intern: 2271

UniFi Switch Pro Aggregation

Producător: Ubiquiti Networks Cod produs: USW-Pro-Aggregation Garanţie: 12 luni

Switch de agregare, Layer 3, 10× SFP+ 10G, 4× SFP28 25G, DC power backup, silent cooling, management cu UniFi Network

4750 LEI
Stoc: 1 buc

USW-Pro-Aggregation este un switch de mare capacitate destinat layer-ului de agregare, componenta care unește toate celelalte switch-uri din rețea și le duce la router.

Acest model este prevăzut cu 10 slot-uri care acceptă module SFP+ 10 GBit și 4 sloturi pentru module SFP28 25 Gbit.

Notă: Cele patru porturi SFP28 nu suportă viteze mixte în modul "25 Gbps". Odată ce unul dintre porturile SFP28 este configurat pentru a funcționa pe modul de 25 Gbps, celelalte vor fi limitate, de asemenea, la 25 Gbps. Porturile SFP28 suportă rate de transfer mixte doar când toate porturile sunt setate la 1 Gbps sau 10 Gbps.

Switch-ul este dotat și cu un mic display cu touchscreen de 1.3", care poate afişa diverse statistici şi informaţii utile pentru depanare rapidă.

Sistemul de răcire este atent proiectat pentru e genera zgomot minim, ceea ce permite amplasarea echipamentului în zone unde acest factor de este important.

Managementul switch-ului se realizează cu ajutorul aplicaţiei UniFi Network (care poate fi accesată şi prin aplicaţie mobilă Android & iOS). Aplicaţia de management vă permite să administraţi vizual fiecare aspect al funcţionării switch-ului, inclusiv modul de operare pe fiecare port în parte (switching, mirroring, aggregate, PoE etc).

UniFi Network Application poate fi descărcat gratuit de pe website-ul producătorului şi instalat pe un computer obişnuit. Fiind scris în limbajul Java, UniFi Network Application poate rula pe toate sistemele de operare majore (Microsoft Windows, Linux Debian/Ubuntu, Apple MacOS X).

Dacă nu doriţi să rulaţi UniFi Network Application pe un computer sau pe server dedicat aveţi la dispoziţie şi câteva variante de controller hardware (dedicat sau încorporat în router).

Caracteristici:

 • Capacitate de comutare: 780 Gbps
 • Throughput non-blocant total: 380 Gbps
 • Rata de transmisie: 565.44 Mpps
 • Ethernet: nu este dotat cu porturi ethernet
 • SFP: 10× SFP+ 10G, 4× SFP28 25G
 • Rackabil: da, cu ajutorul urechilor de prindere incluse
 • Certificări: CE, FCC, IC
 • Dimensiuni: 442 × 325 × 44 mm
 • Greutate (cu urechi de prindere): 4.7 kg
 • Material carcasă: oțel SGCC
 • Temperatura de operare: -5 ~ 40°C
 • Umiditate suportată: 10 ~ 90% (fără condens)
 • Protecţie ESD/EMP: aer: ± 16kV, contact: ± 12kV
 • Alimentare: 100 ~ 240V AC, 50/60 Hz, sursă de alimentare internă 36V

Alimentare:

 • Universal input, 100 ~ 240V AC, 2A, 50/60 Hz
 • USP RPS DC input, 11.5V DC, 8.7A
 • Consum energetic: max. 100W

Documentație:

Wide image for UniFi Switch Pro Aggregation
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON 2%
4.000 RON 3%
6.000 RON 4%
8.000 RON 5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.