Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
UniFi Switch PRO 24 Cod intern: 1784

UniFi Switch PRO 24

Producător: Ubiquiti Networks Cod produs: USW-Pro-24 Garanţie: 12 luni

Switch layer 2/3 cu management, 24× Ethernet Gigabit, 2× 10G SFP+, rackabil, răcire silenţioasă (ventilator intern), display touchscreen, opţiune de conectare la sursă redundantă UniFi SmartPower

2250 LEI
Stoc: 1 buc

USW-Pro-24 este un switch Layer 2/3 cu management, dotat cu 2 porturi SFP+ 10G şi 24 porturi ethernet gigabit. Produsul este echipat şi cu un display cu touchscreen de 1.3", care poate afişa diverse statistici şi informaţii utile pentru depanare rapidă.

UniFi Switch Pro 24 oferă o paletă largă de management layer 2 şi integrează şi o serie de funcţionalităţi layer 3, cum ar fi rutare inter-VLAN, rutare statică, server DHCP.

Ubiquiti Networks a acordat o atenţie deosebită nivelului de zgomot emis de această generaţie de switch-uri din familia UniFi. Răcirea este realizată cu ajutorul unor ventilatoare interne, a căror turaţie este ajustată în funcţie de încărcarea switch-ului.

Alimentarea se realizează cu ajutorul sursei încorporate de 220V/36W. De asemenea, produsul este prevăzut cu conector "USP RPS DC Input", care permite conectarea la UniFi Redundant Power System, un sistem de alimentare redundant de sine stătător, ce poate asigura alimentarea a până la 6 echipamente, fiind disponibilă o putere maximă de 95W.

Managementul switch-ului USW-Pro-24 se realizează cu ajutorul aplicaţiei UniFi Network Controller (care poate fi accesată şi prin aplicaţie mobilă Android & iOS). Aplicaţia de management vă permite să administraţi vizual fiecare aspect al funcţionării switch-ului, inclusiv modul de operare pe fiecare port în parte (switching, mirroring, aggregate, PoE etc).

UniFi Network Controller poate fi descărcat gratuit de pe website-ul producătorului (download) şi instalat pe un computer obişnuit. Fiind scris în limbajul Java, UniFi Network Controller poate rula pe toate sistemele de operare majore (Microsoft Windows, Linux Debian/Ubuntu, Apple MacOS X).

Dacă nu doriţi să rulaţi UniFi Network Controller pe un computer aveţi la dispoziţie şi câteva variante de controller hardware.

Caracteristici:

 • Capacitate de comutare: 88 Gbps
 • Throughput total: 44 Gbps
 • Rata de transmisie: 65.472 Mpps
 • Ethernet: 24× 10/100/1000 Mbps
 • SFP: 2x SFP+ 10 Gbps
 • Port management: Ethernet In-Band
 • Rackabil: da, cu ajutorul urechilor de prindere incluse
 • Certificări: CE, FCC, IC
 • Dimensiuni: 442.4 × 285.4 × 43.7 mm
 • Greutate (cu urechi de prindere): 3.59 kg
 • Temperatura de operare: ‑5°C ... +45°C
 • Umiditate suportată: 10 ... 90% (fără condens)
 • Protecţie ESD/EMP: air: ±24 kV, contact: ±12 kV
 • Alimentare: 100 ... 240 Vca 50/60 Hz
 • Putere consumată: max. 30 W

Documentaţie:

Wide image for UniFi Switch PRO 24
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON 2%
4.000 RON 3%
6.000 RON 4%
8.000 RON 5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.