Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
UPS CyberPower CP900EPFCLCD 540W Cod intern: 1592

UPS CyberPower CP900EPFCLCD 540W

Producător: CyberPower Cod produs: CP900EPFCLCD Garanţie: 12 luni

Sursă de tensiune neintreruptibilă, capacitate 900VA / 540W, timp de funcţionare pe baterie 7 minute (la încărcare de 50%), ieşiri 6× şuco, Active PFC, sinusoidă pură

740 LEI
Stoc epuizat

Nu există informaţii referitoare la disponibilitate

CyberPower CP900EPFCLCD este un UPS (uninterruptible power supply - sursă de alimentare neîntreruptibilă) destinată utilizatorilor casnici şi firmelor mici. Acest model dispune şi de porturi RJ11/RJ45, cu ajutorul cărora vă puteţi proteja echipamentele de telecomunicaţii (routere, telefoane, modem-uri, faxuri etc) împotriva descărcarilor electrice propagate prin infrastructura providerului de internet/telefonie.

Acest model dispune de Active PFC (active power factor correction - corecţie activă a factorului de putere). De asemenea, CP900EPFCLCD livrează la ieşire tensiune cu formă de undă sinusoidală pură, fiind util pentru alimentarea echipamentelor electronice sensibile la acest aspect.

Produsul este echipat cu un display LCD care vă oferă informaţii referitoare la starea alimentării, bateriei şi încărcării.

Software-ul de management PowerPanel® Personal Edition oferă o serie de opţiuni de gestiune a UPS-ului, precum citirea nivelurilor de tensiune şi putere, auto-diagnostic, oprire programată şi timpul de funcţionare pe baterie. Sunt disponibile versiuni pentru sistemele de operare Microsoft Windows, Apple MacOS X şi Linux.

Specificaţii:

 • Model: CP900EPFCLCD
 • Topologie: line-interactive
 • Capacitate: 900VA / 540W
 • Frecvenţa de intrare: 50/60Hz ± 5Hz (auto-sensing)
 • Număr prize ieşire: 6 (şuco)
 • Tensiunea de ieşire pe baterie: sinusoidă pură, 230 Vca ±10%, 50 Hz/60 Hz ±1%
 • Timp de transfer: 4 ms
 • Regulator de tensiune (AVR): single boost / single buck
 • Indicator: LED şi acustic (poate fi dezactivat)
 • Dimensiuni: 100 × 230 × 275 mm
 • Greutate: 7.1 kg

Baterie:

 • Model: RBP0051
 • Tip: sigilată plumb-acid
 • Bucăţi: 1
 • Timp de încărcare: 8 ore

Timp de funcţionare pe baterie:

Încărcare (W)Durată (minute)
5060
10027
20013
3006
4003
5001

Notă: Durata de funcţionare este aproximativă şi variază în funcţie de vârsta bateriei, nivelul de încărcare la test, mediu şi alte variabile.

Documentaţie:

  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON 2%
4.000 RON 3%
6.000 RON 4%
8.000 RON 5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.