Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
Conector dublu Helukabel MC4 FMM, model PV-AZS4 Cod intern: 2105

Conector dublu Helukabel MC4 FMM, model PV-AZS4

Cod produs: PV-AZS4 Garanţie: 6 luni

Conector MC4 de tip FMM (mamă-tată-tată), pentru conectarea în paralel a panourilor solare, secțiune cablu 2.5 ~ 10 mm², 1500V, 50A

53 LEI
Stoc: 5+ buc

Helukabel PV-AZS4 este un conector M4 în configurație "Y" pentru conectarea în paralel a panourilor fotovoltaice. Acest model este de tip FMM (female-male-male - mamă-tată-tată).

Info: Denumirea MC4 provine de la numele unuia dintre producătorii originali ai acestui tip de conector (Multi-Connect), pinul din centru având diametrul de 4 mm.

Important: nu conectați/deconectați conectorii MC4 în sarcină. Curentul continuu are tendința de a menține arcul electric format în timpul conectării/deconectării și poate deteriora serios conectorii, care la rândul lor se pot supraîncălzi și provoca incendii.

Caracteristici:

  • Temperatura de lucru: -40 ~ +90℃
  • Material contact: cupru cositorit
  • Rezistenţa de contact: 0.5 mΩ
  • Material izolator ignifug
  • Curent maxim: 50A
  • Tensiune maximă: 1500V
  • Clasă de protecţie: IP 67
  • Clasă de siguranţă: III

Documentaţie:

Medium image for Conector dublu Helukabel MC4 FMM, model PV-AZS4 Medium image for Conector dublu Helukabel MC4 FMM, model PV-AZS4
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON 2%
4.000 RON 3%
6.000 RON 4%
8.000 RON 5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.