Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
Set inele management cabluri rack LogiLink (OR0001) Cod intern: 1972

Set inele management cabluri rack LogiLink (OR0001)

Producător: LogiLink Cod produs: OR0001

Set inele de susținere a cablurilor care traversează rack-urile, 2 piese, 40×40 mm

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră. Dacă doriţi un echivalent vă rugăm să ne contactaţi.

Set de dispozitive (2 buc.) pentru prinderea și susținerea cablurilor care coboară din rack-uri. Se montează pe șina exterioară a rack-ului.

Caracteristici:

  • Dimensiuni: 40×40 mm
  • Material: oțel zincat
  • Greutate: 60g

Documentaţie:

Medium image for Set inele management cabluri rack LogiLink (OR0001) Medium image for Set inele management cabluri rack LogiLink (OR0001) Medium image for Set inele management cabluri rack LogiLink (OR0001) Medium image for Set inele management cabluri rack LogiLink (OR0001) Medium image for Set inele management cabluri rack LogiLink (OR0001) Medium image for Set inele management cabluri rack LogiLink (OR0001)
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON 2%
4.000 RON 3%
6.000 RON 4%
8.000 RON 5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.