Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
Organizator cabluri LogiLink 1U, 5 cârlige din plastic, negru Cod intern: 2010

Organizator cabluri LogiLink 1U, 5 cârlige din plastic, negru

Producător: LogiLink Cod produs: OR104B

Sistem pentru managementul cablurilor din rack, 5 cârlige ajustabile din plastic, înălţime 1U, oţel de 1.5 mm, culoare neagră

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră. Dacă doriţi un echivalent vă rugăm să ne contactaţi.

OR104B este un panel metalic cu înălţimea 1U, prevăzut cu 5 cârlige ajustabile din plastic, destinat managementului cablurilor din rack. Acest model este vopsit electrostatic cu pulbere de culoare neagră (RAL 9005).

Caracteristici:

  • Înălţime: 1U
  • 5 inele de plastic
  • Material panou: oţel, 1.5 mm
  • Finisaj: vopsire electrostatică cu pulbere
  • Culoare: neagră
  • Greutate: 400 g
  • Dimensiuni 480 × 44.4 × 84 mm

Documentaţie:

Wide image for Organizator cabluri LogiLink 1U, 5 cârlige din plastic, negru
Medium image for Organizator cabluri LogiLink 1U, 5 cârlige din plastic, negru Medium image for Organizator cabluri LogiLink 1U, 5 cârlige din plastic, negru Medium image for Organizator cabluri LogiLink 1U, 5 cârlige din plastic, negru
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON 2%
4.000 RON 3%
6.000 RON 4%
8.000 RON 5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.