Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
UniFi AP FlexHD Cod intern: 1607

UniFi AP FlexHD

Producător: Ubiquiti Networks Cod produs: UAP-FlexHD Garanţie: 12 luni

Hotspot indoor dual-band 2.4/5 GHz, 4×4 MU‑MIMO, 802.11 a/b/g/n/ac/ac-wave2, TX power 23 dBm @ 2.4 GHz / 26 dBm @ 5 GHz, LAN gigabit

970 LEI
Stoc: 2 buc

UniFi® este un sistem Wi-Fi revoluţionar, care combină performanţele de clasă enterprise, scalabilitate nelimitată şi un sistem de management centralizat. UniFi AP Flex HD este un access point realizat compact şi elegant, ce poate amplasat în interior sau exterior. Sistemul de montare flexibil permite montarea pe stâlp, plafon, perete, sau pur şi simplu aşezat pe masă/noptieră/birou/etc.

Uşor accesibil cu ajutorul aplicaţiei mobile (UniFi app, disponibil pentru iOS şi Android) sau cu ajutorul unui browser obişnuit, UniFi Controller este un software de management puternic şi versatil, ideal pentru mediile de lucru cu densitate mare de clienţi (birouri, restaurante, hoteluri etc), unde este necesară latentă scăzută şi funcţionare cu minimum de întreruperi.

O reţea bazată pe sistemul UniFi® este foarte simplu de administrat, nu este necesară vreo pregătire specială. Harta acoperirii cu Wi-Fi, statisticile în timp real, detectarea automată dispozitivelor din familia UniFi® (AP-uri, switch-uri, routere) şi opţiunile de securitate, toate sunt perfect integrate.

Scalabilitatea este practic nelimitată, puteţi începe cu 2-3 echipamente, urmând să extindeţi fără probleme până la câteva sute de dispozitive. Pur şi simplu le adăugaţi în reţea, controller-ul le detectează automat şi le integrează cu un singur click.

UniFi Controller-ul este un software oferit gratuit de Ubiquiti Networks, pe care îl puteţi instala pe oricare dintre sistemele de operare majore (Microsoft Windows, Apple MacOS X, Ubuntu Linux). Sau puteţi opta pentru un controller hardware dedicat, de exemplu UniFi Controller Cloud Key, UniFi Cloud Key Gen2, UniFi Cloud Key Gen2 Plus. În principiu, hardware-ul dedicat este un minicomputer care rulează Linux, pe care este instalat UniFi Controller.

Specificaţii UniFi AP FlexHD:

 • Frecvenţă: 2.4 GHz, 5 GHz (simultan)
 • Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac/ac-wave2
 • Throughput: 300 Mbps @ 2.4 GHz, 1733 Mbps @ 5 GHz
 • Porturi LAN: 1× Ethernet 10/100/1000
 • Putere de emisie: 23 dBm @ 2.4 GHz / 26 dBm @ 5 GHz
 • Antenă: 1.6 dBi @ 2.4 GHz, 4 dBi @ 5 GHz
 • Securitate: WEP, WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA/WPA2, TKIP/AES)
 • Alimentare: PoE 802.3af
 • Putere consumată: maximum 10.5 W
 • Temperatura de lucru: -30℃ ~ 70℃
 • Umiditate: 5 ~ 95% (fără condens)

Documentaţie:

Wide image for UniFi AP FlexHD
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON 2%
4.000 RON 3%
6.000 RON 4%
8.000 RON 5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.