Ubiquiti Networks Mikrotik Zyxel Extralink Alfa Network RF Elements PC Engines
Bullet AC (B-DB-AC) cod: 1260

Bullet AC (B-DB-AC)

Producător: Ubiquiti NetworksGaranţie: 12 luni

Access point outdoor dualband, standard 802.11AC, SIMO, TX power 22 dBm (160 mW), port ethernet gigabit, management cu telefonul mobil (Android & iOS)

430 LEI
La comandă

Bullet AC este un access point outdoor dualband, conceput să poată fi conectat la antenă fără cablu RF, în acest fel fiind reduse pierderile.

Produsul dispune de o interfaţă radio separată, în banda de 2.4 GHz, cu ajutorul căreia puteţi administra echipamentul prin WiFi, folosind o aplicaţie (U® Mobile App) instalată pe telefonul dvs. mobil (cu sistem de operare Android sau iOS).

Analiză RF avansată: Toate dispozitivele airMAX ac fabricate de Ubiquiti sunt dotate cu un chip specializat pentru analiza spectrului radio. Aceste chip-uri monitorizează în permanenţă toate semnalele recepţionate pentru a vă oferi cel mai avansat instrument de analiză spectrală din industrie. Rezultatele analizei sunt afişate în timp real în interfaţa web a echipamentului.

Specificaţii:

 • Gama de frecvenţe: 5150 ~ 5875 MHz, 2412 ~ 2472 MHz
 • Putere de emisie: 22 dBm
 • Throughput: 160+ Mbps @ 2.4 GHz, 300+ Mbps @ 5 GHz
 • Conector RF: N-type male
 • Conector ethernet: RJ45 gigabit
 • Alimentare: PoE pasiv 24V, alocare pini 4,5(+) / 7,8(-)
 • Putere consumată: 8W
 • Protecţie ESD/EMP: ± 24 kV (aer/contact)
 • Temperatura de operare: -40°C ~ +70°C
 • Umiditate: 5 ~ 95%, fără condens
 • Carcasă din aluminiu, acoperită cu pulbere
 • Dimensiuni: 190 x 46 mm
 • Greutate: 196 g

Documentaţie:

Wide image for Bullet AC (B-DB-AC)
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Licenţe Mikrotik RouterOS

Diferenţele dintre nivelurile de licenţiere le puteţi consulta aici.

Level 4 140 LEI
Level 5 270 LEI
Level 6 730 LEI

Notă: preţurile sunt cu TVA inclus.

Pentru informaţii legate de procedura de achiziţie a licenţei, vă rugăm să ne contactaţi.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile plătite anticipat (cu OP).

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.