Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
Senzor de amurg Cod intern: 1121

Senzor de amurg

Producător: TinyControl Cod produs: LANKON-091 Garanţie: 12 luni

Fotorezistenţă pentru determinarea nivelului luminii ambiante, compatibilă cu LAN Controller v3

15 LEI
Stoc: 5+ buc

Senzorul de amurg este un circuit format dintr-un rezistor şi o fotorezistenţă ce poate fi conectat la LAN Controller v3.8 cu scopul determinării nivelului luminii ambiante.

Valoarea măsurată poate fi folosită pentru a opri sau a porni un dispozitiv oarecare când se atinge un anumit prag de întuneric sau lumină.

Atenţie: pentru o măsurare corectă, senzorul trebuie amplasat într-un loc în care nu este influienţat de lumina artificială.

Tensiunea de ieşire relativă la luminozitate:

  • Întuneric complet: 3.1V
  • Zi înnorată: 0.2V
  • Zori sau amurg: 0.8V ... 2V

Documentaţie:

Medium image for Senzor de amurg Medium image for Senzor de amurg
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON 2%
4.000 RON 3%
6.000 RON 4%
8.000 RON 5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.