Ubiquiti Networks Mikrotik Tuolima ExtraLink PC Engines CyberPower Bosi Tools
APU 3b2 cod: 0957

APU 3b2

Producător: PC Engines

Procesor AMD Embedded G series GX-412TC, quad-core 1GHz, DDR3 2GB, 3x LAN Gigabit, 2x USB 3.0, 3x miniPCIe, m-SATA, 1x soclu SIM

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră. Dacă doriţi un echivalent vă rugăm să ne contactaţi.

APU 3b2 este un single board computer produs de compania elveţiană PC Engines, specializată în fabricarea de plăci de bază de tip small form factor, cu accent pe consumul de energie (foarte redus).

Acest model dispune de un procesor quad core AMD Embedded G series GX-412TC, tactat la 1 GHz.

Puterea mare de procesare şi cantitatea de RAM disponibilă (2GB) permite utilizarea acestui SBC ca server, router, firewall, NAS etc.

Ca unitate de stocare se poate utiliza un SD-card, harddisk extern (pe USB) sau SSD pe portul m-SATA.

Atenţie: nu alimentaţi placa până nu o fixaţi în carcasă, cu dispozitivul de răcire montat corespunzător. Instrucţiunile de montaj le puteţi citi aici.

Specificaţii:

  • CPU: AMD Embedded G series GX-412TC, 1 GHz quad Jaguar core cu suport pentru 64 bit, 32K data + 32K instruction + 2MB L2 cache partajat
  • DRAM: 2 GB DDR3-1333 DRAM
  • Alimentare: 12V DC, consum între 6 şi 12W, în funcţie de încărcarea procesorului
  • Conectivitate reţea: 3x Gigabit Ethernet (Intel i211AT)
  • I/O: port serial DB9, 2 USB 3.0 extern + 2 USB 2.0 intern, 3 LED-uri frontale
  • Extensii: 3 miniPCI express (una cu socket SIM), LPC bus, GPIO header, I2C bus, COM2 (3.3V RXD / TXD)
  • Dimensiuni: 6 x 6" (152.4 x 152.4 mm) - identic cu ALIX.2D13
  • Firmware: CoreBoot

Documentaţie:

Medium image for APU 3b2
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.