Ubiquiti Networks Mikrotik Zyxel ExtraLink RF Elements PC Engines CyberPower Bosi Tools
LigoPoE Splitter cod: 0691

LigoPoE Splitter

Producător: Deliberant Garanţie: 12 luni

Splitter outdoor pentru alimentarea a două echipamente de la aceeaşi sursă PoE, cu protecţie împotriva descărcărilor electrostatice

lichidare de stoc
125  62.5 LEI
Stoc: 2 buc

La acest produs este deja aplicată o reducere de 50%, nu se aplică alte discount-uri.

LigoWave Outdoor PoE Splitter este un dispotiv util pentru scenarii de tipul camera de supraveghere + echipament radio, alimentate de la o singură sursă. De asemenea, poate fi utilizat şi la setup-uri de tip repeater, cu două echipamente spate-în-spate.

În afară de transmiterea curentului electric, echipamentul protejează porturile LAN împotriva descărcărilor electrostatice.

Atenţie: acest dispozitiv nu are capabilităţi de switch, la portul de date al sursei de alimentare PoE nu poate fi conectat un al treilea echipament.

Documentaţie:

Wide image for LigoPoE Splitter
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile plătite anticipat (cu OP).

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.