Ubiquiti Networks Mikrotik TP-Link Tuolima ExtraLink PC Engines Bosi Tools
LAN controller v4.0 LTE Cod intern: 2334

LAN controller v4.0 LTE

Producător: TinyControl Cod produs: LANKON-302 Garanţie: 12 luni

Dispozitiv de monitorizare şi control la distanţă (prin reţea IP)

610 LEI
Stoc: 5+ buc

LAN Controller v4.0 LTE este un dispozitiv inteligent de comandă şi control de la distanţă (prin reţea IP - Internet), dotat cu o serie de intrări (analogice, digitale 0/1, Modbus RTU, 1wire, I²C) la care se pot conecta o mare varietate de traductori (de tensiune, de temperatură, de mediu etc). Controller-ul poate acţiona până la 5 relee, manual sau pe baza datelor furnizate de traductori. De asemenea, poate trimite email şi SMS (cu ajutorului extensiei SMS) sau chiar poate trimite prin Internet semnal de comandă unui alt controller aflat în altă locaţie (prin intermediul funcţiei "remote control"). Sunt prevăzute şi 3 ieşiri de tip PWM.

Administrarea şi programarea aparatului se face cu ajutorul unei interfeţe web, care se accesează implicit pe ip-ul 192.168.1.100 (cu user "admin", parolă "admin"). Daţi click aici pentru un demo complet.

Dacă doriţi să citiţi datele de pe controller sau să acţionaţi releele "programatic", aveţi la dispoziţie mai multe protocoale: HTTP API, SNMP, JSON/XML.

Nu lipseşte nici posibilitatea de a lucra cu LAN Controller în cloud, producătorul punându-vă la dispoziţie o platformă bazată pe protocolul MQTT, pe care o puteţi accesa la adresa mqtt.ats.pl.

Produsul dispune de un sistem foarte sofisticat pentru managementul evenimentelor, prin intermediul căruia de exemplu se poate închide contactul unui releu când se îndeplineşte o condiţie de intrare (sau o combinaţie de mai multe), de exemplu temperatura şi/sau umiditatea cresc peste o anumită valoare şi trebuie pornit un ventilator. Sau invers, temperatura scade sub o valoarea prestabilită şi trebuie pornită încălzirea. Sau nivelul de dioxid de carbon creşte peste valorile admise şi dorim să fie pornită o alarmă sonoră şi în acelaşi timp dorim să primim o notificare prin email sau SMS.

În cazul în care aveţi nevoie ca anumite operaţiuni să fie executate la anumite intervale de timp (regulate sau nu), o puteţi face cu ajutorul setărilor din secţiunea "Scheduler".

O altă funcţie importantă pe care LAN Controller o poate realiza este să monitorizeze IP-ului unui echipament (cu PING) care din diverse motive se blochează frecvent şi doriţi să fie restartat automat (funcţie "watchdog"). Controller-ul trimite regulat cereri PING (ICMP) către acel IP şi dacă echipamentul dvs nu răspunde îi poate "tăia curentul", acţionând unul dintre relee.

Intrări:

  • 3 analog inputs (0.1 - 3.3 V lub 0 - 58 V for INPA1-INPA2, 0.1 - 5 V lub 0 - 58 V for INPA3)
  • 1× 1-Wire
  • 1× I²C (pentru senzori de tip AM2320, BME280, display OLED etc)

Ieşiri:

  • 1× releu integrat pe placă (250Vca / 10A)
  • 1× ieşire pe tranzistor (max 0.6A)
  • 4× ieşiri pentru comanda a până la 4 relee sau tranzistori
  • 3× ieşiri PWM - 1 Hz ~ 1 MHz

Alimentare:

  • Pe conectorul jack: 8 ~ 58V
  • PoE: 802.3af mode A / PoE pasiv mode B
  • Consum: 0.5W (cu releul inactiv)

Atenţie: produsul este livrat fără sursă de alimentare.

Documentaţie:

Semnificaţie conectori:

Pin/ComponentăDescriere
Poweralimentare 8 ~ 58Vcc
power LEDindicator alimentare
relay LEDindicator releu activ
green LEDindicator link ethernet
orange LEDindicator transmisie ethernet
IDC10-1ieşiri PWM 1 ~ 3 / port serial RX/TX
IDC10-2ieşiri adiţionale cu tranzistori cu colector in gol; INPA5, INPA6 - întrări analogice adiţionale
INP1÷4Dintrări logice, "low" (0 ~ 1.2V), "high" (1.5 ~ 20V); suportă şi contor de impulsuri
+5Valimentare pentru senzori
GNDmasă pentru intrările analogice şi digitale
INPA1, INPA2intrări analogice (5V sau 55V)
INPA3, INPA4intrări analogice (3.3V sau 33V)
OUT5ieşire tranzistor (+); voltaj = sursă de alimentare, curent maxim 1A
GNDmasă pentru ieşire tranzistor (-)
NCreleu OUT0, contact normal-închis
Creleu OUT0, comun
NOreleu OUT0, contact normal-deschis

Medium image for LAN controller v4.0 LTE
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON 2%
4.000 RON 3%
6.000 RON 4%
8.000 RON 5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.