Ubiquiti Networks Mikrotik Zyxel ExtraLink RF Elements PC Engines CyberPower Bosi Tools
Controller Omada OC200 cod: 1871

Controller Omada OC200

Producător: TP-Link Garanţie: 5 ani

Controller hardware pentru platforma TP-Link™ Omada

310 LEI
Stoc: 3+ buc

Caracteristici:

  • Management centralizat profesional pentru rețeaua Wi-Fi pentru până la 100 de access point-uri Omada, switch-uri JetStream și routere SafeStream.
  • Acces la cloud, de oriunde și oricând.
  • Monitorizează și gestionează local dispozitivele stabil și în siguranță.
  • Aplicație Omada pentru administrare convenabilă.
  • Administrarea pachetelor, administrarea din mai multe locații și actualizările firmware-ului la distanță facilitează întreținerea rețelei.
  • Tabloul de bord ușor de utilizat îți permite să vezi starea rețelei în timp real și să verifici utilizarea rețelei și distribuția traficului.
  • Topologia rețelei ajută administratorii IT să vadă și să rezolve rapid problemele conexiunilor.
  • Suportă PoE (802.3af/802.3at) pentru o instalare ușoară
  • Proiectare de nivel înalt ce dispune de hardware industrial. Include chipset puternic, carcasă metalică durabilă și port USB pentru backup automat

Documentaţie:

Medium image for Controller Omada OC200 Medium image for Controller Omada OC200 Medium image for Controller Omada OC200
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.