Ubiquiti Networks Mikrotik Tuolima ExtraLink PC Engines CyberPower Bosi Tools
Mini-întreruptor automat Noark Ex9BS 2P C32 (32A) Cod intern: 2118

Mini-întreruptor automat Noark Ex9BS 2P C32 (32A)

Producător: Noark Cod produs: Ex9BS 2P C32 Garanţie: 6 luni

Dispozitiv de tip "siguranță automată" de curent alternativ, tensiune nominală operațională 230/400Vca, curent nominal 32A, caracteristică de declanșare "C"

26 LEI
Stoc: 5+ buc

Noark Ex9BS 2P C32 este un mini-întreruptor automat de curent alternativ. Poate fi utilizat în instalațiile solare monofazate ca protecție la suprasarcină/scurtcircuit pentru partea de curent alternativ (înainte/după de invertor).

Atenție: acest mini-întreruptor nu trebuie utilizat pe partea de curent continuu! Pentru protecția panourilor solare/bateriilor trebuie utilizate întreruptoare special concepute să reziste arcului electric intens produs de curentul continuu.

Info: ce este caracteristica de declanșare "C"? După cum știți, la alimentarea oricărui dispozitiv electric (iluminat, încălzit, motor electric) apare pentru scurt timp un vârf de consum ceva mai mare decât este normal (inrush current), după care se stabilizează. Pentru ca protecția să nu se declanșeze aleator și inutil în aceste cazuri, mini-întrepătorul are o așa-numită caracteristică "trip-curve" (există mai multe clase, în funcție de necesități), care întârzie un pic decizia de deconectare. Cu cât vârful de suprasarcină este mai mare, cu atât protecția va reacționa mai rapid. În cazul caracteristicii "C", protecția se declanșează când curentul depășește între 5 și 10 ori curentul nominal al mini-întreruptorului.

Caracteristici:

  • Aplicaţii industriale sau de uz casnic, instalații fotovoltaice
  • Design modular, format din 2 module
  • Montare pe şină DIN

Parametrii electrici:

ConformitateIEC/EN 60898-1
Tensiune nominală230/400 Vca
48 Vcc
Tensiune nominală de izolare690 Vca
Tensiune minimă12V cc/ca
Curent nominal32A
Capacitate nominală de rupere la scurtcircuit4.5kA
Caracteristica de declanșare (trip curve)C
Durată de viaţă electrică10000 de cicluri
Durată de viaţă mecanică20000 de cicluri

Parametrii mecanici:

Lăţime18 mm (per pol/modul)
Înălţime83 mm (89 mm cu clemă şină)
Dimensiune ramă45 mm
Mountingprindere rapidă pe şină DIN de 35mm
Grad de protecţieIP40
Terminalecap fix + bridă culisantă
Secţiune conductor1 ~ 35 mm²
Cuplu strângere terminale2 ~ 3.5 nm
Grosime bară colectoare0.8 ~ 2 mm
Temperatură de operare-30 ~ +70°C
Altitudine ≤ 2000 m
Umiditate relativă≤ 95%
Rezistenţă la căldură şi umiditateclasă 2
Grad de poluare3
Clasă de instalareIII

Documentație:

Alte elemente necesare pentru realizarea instalației cu panouri fotovoltaice:

Medium image for Mini-întreruptor automat Noark Ex9BS 2P C32 (32A) Medium image for Mini-întreruptor automat Noark Ex9BS 2P C32 (32A)
  Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol.
  Categorii
  Producători
  Garanţii

Echipamentele care s-au defectat în perioada de garanţie se trimit prin Fan Courier (NU alt curier!) la sediul Fan Courier Tulcea, cu menţiunea pentru Delta Web Telecom. Plata transportului va fi suportată de client.

De asemenea, înainte de a lua decizia de trimitere în garanţie, vă rugăm să solicitaţi suport tehnic la 0748-113-178, pentru a evita cheltuielile de transport în cazul în care problema se poate rezolva de la distanţă.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă a garanţiilor, vă rugăm să puneţi în colet o scurtă descriere a problemei, ca să ştim ce anume trebuie verificat şi cum putem reproduce defectul.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să citiţi cu atenţie politica noastră referitoare la returnarea şi înlocuirea produselor.

  Politica de discount
Valoare comandă Discount
2.000 RON2%
4.000 RON3%
6.000 RON4%
8.000 RON5%

Clienţii fideli, a căror comenzi cumulate depăşesc valoarea de 10.000 RON vor beneficia întotdeauna de discountul de 5%, indiferent de valoarea comenzii.

La procentele de mai sus se mai aplică o reducere de 1% pentru comenzile achitate cu ordin de plată.

Comenzile mai mari de 1000 Lei şi greutatea sub 5 Kg, expediate în zonele acoperite de FAN Courier, beneficiază de transport gratuit.

Reţineţi: produsele care sunt la promoţie şi la lichidare de stoc deja includ reduceri mari de preţ, la aceste produse nu se aplică discount-urile enumerate mai sus.

Produsul a fost adăugat în coş.